Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Αστυνομικός στη φυλακή γιατί απείλησε ανήλικο με όπλο!


Αναδημοσίευση από: www.protothema.gr

Με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και το ενδεχόμενο της απόλυσής του από την ΕΛ.ΑΣ. «πληρώνει» ένας νεαρός αστυφύλακας που υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων την απερισκεψία του να απειλήσει με το υπηρεσιακό του όπλο έναν ανήλικο μαθητή, επειδή λογομάχησε με έναν φίλο του!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Καλαμάτα, όταν ο νεαρός αστυνομικός και ο φίλος του «έκλεισαν» ένα μοτοποδήλατο με το αυτοκίνητο του πρώτου που ήταν εκτός υπηρεσίας. Ο συνοδός του αστυνομικού λογομάχησε με τον ανήλικο μαθητή που οδηγούσε το μοτοποδήλατο και ο αστυφύλακας ανέλαβε να… «καθαρίσει»! Αρχικά, έβρισε τον μαθητή και στη συνέχεια, βλέποντας ότι συνέχιζε να αντιδρά, τον απείλησε προτάσσοντας το πιστόλι του μέσα από το αυτοκίνητο!

Εκείνο που δεν γνώριζε ο «νταής» αστυφύλακας, ήταν ότι ο νεαρός είναι… γιος αστυνομικών! Ο μαθητής κατήγγειλε την απειλή στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και, όταν ο αστυφύλακας πήγε να αναλάβει υπηρεσία, βρέθηκε ξαφνικά με… χειροπέδες! Το Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο όπου οδηγήθηκε τον καταδίκασε, ενώ σε βάρος του διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τέθηκε σε διαθεσιμότητα με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου