Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Επεισόδια στις φυλακές της Αμφισσας

Αναδημοσίευση από: www.naftemporiki.gr

Επεισόδια, από τα οποία προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, σημειώθηκαν στις φυλακές Αμφισσας, ενώ με εισαγγελική παραγγελία έγινε χρήση χημικών ουσιών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, άνδρες της εξωτερικής φρουράς των φυλακών της ’Αμφισσας συνέλαβαν, το πρωί, νεαρό, ο οποίος επιχείρησε να πετάξει στον προαύλιο χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος πακέτο που περιείχε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Λίγο αργότερα, αλλοδαπός κρατούμενος παρέδωσε στο αρχιφυλακείο ένα κινητό τηλέφωνο, επιχειρώντας να αναλάβει την ευθύνη του περιστατικού, ενώ ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος ο δράστης, που επιχείρησε να πετάξει το πακέτο μέσα στις φυλακές και ο οποίος συνελήφθη.
Εντός των φυλακών της ’μφισσας ακολούθησε ένταση, με πρωταγωνιστή τον αλλοδαπό κρατούμενο, ο οποίος με τη βοήθεια συγκρατουμένων του έσπασαν κάμερες παρακολούθησης και έβαλαν φωτιά σε στρώματα στους κοινόχρηστους χώρους του ισογείου και του πρώτου ορόφου.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, από άνδρες της εξωτερικής φρουράς, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, έγινε περιορισμένη χρήση χημικών ουσιών στον προαύλιο χώρο των φυλακών της ’μφισσας, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τις εστίες της πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου