Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεργασία του ΙΕΚ Τρικάλων με τις …Φυλακές

Αναδημοσίευση από: www.trikalanews.gr

Από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Τρικάλων ανακοινώθηκε η συνεργασία με το Σωφρονιστικό Κατάστημα Τρικάλων και θα λειτουργήσει η ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ που θα αφορά τους τροφίμους των φυλακών.
Το προφίλ της ειδικότητας είναι το εξής :

1. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
Οι δραστηριότητες, για την ειδικότητα «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» αφορούν σε επαγγέλματα των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών, όπως αυτά καθορίζονται από την Ε.Ε. Ο διπλωματούχος θα εργαστεί ως τεχνικός πληροφορικής στα πλαίσια δραστηριοτήτων του Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα,.

Αναλυτικότερα, μπορεί να εργασθεί στην:

α) Εγκατάσταση, ρύθμιση, έλεγχο, χρήση εφαρμογών λογισμικού Η/Υ & δικτύων και υποστήριξη χρηστών. β) συντήρηση υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων γ) πώληση προϊόντων συνδεδεμένων με την πληροφορική τεχνολογιών (hardware, software, προϊόντα ψηφιακών τεχνολογιών .δ) αξιολόγηση σε επίπεδο εφαρμογής - υλοποίηση - συντήρηση εφαρμογών λογισμικού εφαρμόζοντας υφιστάμενες αναλύσεις και σχέδια ανάπτυξης.

Παράλληλα συνεχίζονται οι αιτήσεις επιλογής καταρτιζομένων για τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στο Α΄ ΕΞΑΜΗΝΟ στο ΙΕΚ ΤΡΙΚΑΛΩΝ:


1. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

2. ΚΟΜΜΩΤΗΣ – ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΚΟΜΗΣ

3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ INTERNET-INTRANET

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου