Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Βοήθεια σε άπορους κρατούμενους φυλακών Χαλκίδας

Αναδημοσίευση από: www.egnomi.gr

H Ομάδα Έμπρακτης Αλληλεγγύης Χαλκίδας "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" αποτελεί μια προσπάθεια συντονισμού διαφόρων φορέων και ιδιωτών με σκοπό την αξιοποίηση ενδυμάτων, φαγητού, αναλώσιμων και οποιωνδήποτε άλλων ειδών μπορούν να φανούν χρήσιμα σε συνανθρώπους μας.

Με δεδομένο ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και πολλοί άνθρωποι έχουν έλλειψη ακόμα και από είδη πρώτης ανάγκης και με το σκεπτικό ότι τίποτα δεν πάει χαμένο και τίποτα δεν πετιέται, η Ομάδα αυτή αποτελεί ένα συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε αυτούς που έχουν ανάγκη και σε αυτούς που μπορούν να προσφέρουν.

Η Ομάδα έχει φτιάξει και προφίλ στο FACEBOOK, με την επωνυμία "Ομάδα Έμπρακτης Αλληλεγγύης Χαλκίδας "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" και οι δύο πρώτες αναρτήσεις που έκανε είναι οι εξής:

Θέλετε να βοηθήσετε; Οι ΦΥΛΑΚΕΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ έχουν άμεση ανάγκη από τα εξής Αντρικά είδη: αθλητικές φόρμες (νούμερα Μ-L), κοντομάντικα μπλουζάκια (νούμερα M-L), αθλητικά παπούτσια (νούμερα 41-46), βερμούδες (νούμερα M-L), σαγιονάρες-παντόφλες (νούμερα 41-46), σακ βουαγιάζ (για τις μεταγωγές, κυρίως, των απόρων κρατουμένων), τζιν παντελόνια (μεσαία και μεγάλα μεγέθη), καθημερινές μπλούζες και παντελόνια (μεσαία και μεγάλα μεγέθη), τηλεκάρτες των 4 ευρώ.

Όποιος ενδιαφέρεται να συνεισφέρει, έστω και στο ελάχιστο, ας επικοινωνήσει για να συνεννοηθούμε για την παραλαβή. Τηλ.: 6973361817.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου