Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Το χεμπλογάρισμα αναζητά εθελοντές

Mια ομάδα bloggers που βοηθάει τις μαμάδες που βρίσκονται φυλακισμένες στις γυναικείες φυλακές Ελεώνα Θήβας μαζί με τα παιδιά τους. Το ξεblogαρισμα συνεργάζεται με τις κοινωνικές λειτουργούς των φυλακών και στο blog αυτό θα διαβάζετε για τις δράσεις μας αλλά και για όσα μας προβληματίζουν. Όσοι από εσάς θέλετε να μας βοηθήσετε είτε ως εθελοντές είτε προσφέροντας κάποια είδη πρώτης ανάγκης μπορείτε να μας στείλετε mail στο xeblogarisma@gmail.com

Υπάρχει ανάγκη για εθελοντές:

1. Τη διοργάνωση του μπαζάρ. Φέτος το μπαζάρ μας θα γίνει στις 3 & 4 Δεκεμβρίου στο Cabaret Voltaire. Θα πρέπει να συντονιστεί η λαχειοφόρος, η συλλογή των προσφορών και τα διαδικαστικά για το στήσιμο, το ξεστήσιμο, τις μεταφορές, τις βάρδιες. Επίσης θα πρέπει να δούμε πόσοι και ποιοι θα φτιάξουμε πράγματα για το παζάρι.
2. Την ενημέρωση του μπλογκ. Χρειάζεται μια σταθερή τροφοδότηση της σελίδας με αναρτήσεις σχετικά με τις δράσεις μας, αλλά και διάφορα άλλα θέματα της επικαιρότητας.
3. Την επικοινωνία με τα ΜΜΕ, κυρίως τις ημέρες του μπαζάρ. Το κομμάτι αυτό περιλαμβάνει την αποστολή δελτίων τύπου, e-mails καθώς και την ανάρτηση της εκδήλωσης στο Facebook και το Twitter.
4. Την παραλαβή δεμάτων από ΚΤΕΛ και ΕΛΤΑ.

http://xeblogarisma.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου